Ryžové cestoviny s medvedím cesnakom a tofu

Bezlaktózový
Bezlepkový

Toto jedlo pripravíte pomerne rýchlo, keď prídete domov z práce alebo výletu. Aj ingrediencie sa dajú meniť podľa chute alebo toho, čo práve objavíte v chladničke.

ryžové rezance
medvedí cesnak
cibuľa
údené tofu
sušené paradajky
olej
soľ 

Ošúpeme cibuľu a nakrájame ju na prúžky.  Dáme pražiť na olej. Podľa návodu pripravíme ryžové rezance. Keď je cibuľa pekne spražená, posolíme a pridáme na prúžky nakrájaný medvedí cesnak. Popražíme už len krátko, niekoľko sekúnd, kým medvedí cesnak nezmäkne a hneď odstavíme.

Na tanier vložíme ryžové rezance, posypeme ich rozmrveným tofu, navrstvíme na to cibuľu s medvedím cesnakom a ozdobíme pokrájanými sušenými paradajkami.

Dobrú chuť 🙂

Monika

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *