Šošovica na kari s medvedím cesnakom a tofu

Bezlepkový
Bezlaktózový

Za hrsť listov medvedieho cesnaku
Biele tofu
Šošovica
Olej
Vajíčka
Kari korenie
Vegeta bez glutamátu

Na hodinu – dve dáme namočiť šošovicu a potom ju uvaríme. Keď zmäkne, vmiešame trochu vegety bez glutamátu a kari korenie. Vajíčka uvaríme na tvrdo a ošúpeme. Nakrájame biele tofu a popražíme spolu s vegetou a kari na oleji. Tesne pred dokončením prihodíme k tofu listy cesnaku, nakrájané na asi centimeter široké prúžky. Opražíme ich veľmi krátko, kým nestratia tvar.

Na tanier naložíme ochutenú a uvarenú šošovicu, pridáme tofu s medvedím cesnakom a rozkrojené vajíčko.

Dobrú chuť:-)

Monika

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *